Gezelschap voor ouderen in Amstelveen

Gezelschap voor ouderen in Amstelveen

Gezelschap voor ouderen in Amstelveen

Je stopt toch niet met plezier maken omdat je ouder wordt? Je wordt juist oud als je stopt met plezier maken. Bij Positief Samen zijn we er op gericht om positief in het leven te blijven staan, en daar samen plezier bij te blijven beleven. Denk aan samen koken of eten, lekker in het bos een wandeling gaan maken, of gewoon fijn thuis zitten en een spelletje spelen. We zorgen voor persoonlijke aandacht, waar nodig eventueel ook begeleiding, maar vooral voor gezelschap voor ouderen in Amstelveen.

Gezelschap voor ouderen in Amstelveen

Niet meer alleen zijn

Veel senioren wonen het liefst nog gewoon thuis, en terecht. Zolang je alles nog gewoon kunt doen en laten, blijf je het liefst gewoon lekker zitten waar je zit. Maar het kan af en toe wel een beetje eenzaam zijn. Je kinderen hebben hun eigen leven, en wellicht zelf ook kinderen, dus niet altijd tijd om langs te komen. Soms wonen ze, of anderen familie leden, niet in Amstelveen om de hoek en is het toch al moeilijk om even gezellig een kop koffie te drinken samen. Een beetje gezelschap af en toe doet wonderen.

Wat voor gezelschap in Amstelveen voor ouderen kan ik verwachten?

Gezelschap voor ouderen kan allerlei vormen aan nemen. Bijvoorbeeld iemand die altijd erg genoot van samen eten maar dat nu niet altijd meer kan. Daarvoor zoeken we iemand die ook van eten en koken houdt, en zorgen we er voor dat jullie gezamenlijk maaltijden klaar gaan maken. Of wellicht zoek je iemand om op een frisse ochtend heerlijk te genieten van een wandeling door het Amsterdamse Bos. Iemand die met je mee kan, die een auto heeft zodat je wat verder weg kunt en die voor je klaar staat als het nodig is. Dan kun je met een gerust hart op pad en hoef je niet alleen de deur uit. Of als het een keer slecht weer is, dan blijf je toch gewoon lekker binnen? Dan is er iemand om op een zondagmiddag een spelletje te komen spelen en wat mee te praten.

Gezelschap voor ouderen in Amstelveen

Wie komt er dan bij me langs?

We zorgen er natuurlijk niet voor dat er zo maar iemand bij u langs komt. We hebben een uitgebreide database met mensen van allerlei slag en motivatie. Ze hebben wel allemaal affiniteit met mensen en zijn sociaal bewogen. We passen u dan bij iemand aan en als het klikt gaat dezelfde persoon steeds met u wandelen of een spelletje spelen. U heeft dan ook één vast en vertrouwd gezicht, en uiteraard persoonlijk aandacht.

In Amstelveen is genoeg te doen en beleven, maar het fijnste is toch wel als je dat samen kunt doen. Als je op zoek bent naar gezelschap in Amstelveen, bel dan even, of stuur ons een e-mail, voor een vrijblijvend gesprek.