Referenties

Referenties

Het gaat allemaal om blije mensen. Niet alleen de ouderen die we bijstaan maar ook de familieleden die ons inschakelen. Onderstaande berichtjes zijn een greep uit de vele positieve reacties die krijgen.

Positief Samen begeleidt ouderen die wel wat gezelligheid kunnen gebruiken.

En soms gaan we verder dan alleen gezelschap maar bieden we veel ondersteuning bij ouderen. Een aantal jaar geleden kregen we via een huisarts de vraag of we konden helpen bij een oudere, dementerende dame die wat ondersteuning kon gebruiken. Haar huis was erg vervuild en zelf was ze vermagerd.

Onlangs is deze sterke dame overleden. Ik ben erg blij dat we haar in de laatste jaren van haar leven hebben kunnen geven wat zij graag wilde, een leven in haar eigen huis met een groep mensen om haar heen die ze kon vertrouwen. Lees verder…

Bedankt Yvonne en Posidiva’s. 

Ik ben blij dat ik jaren geleden Yvonne heb horen vertellen over de Posidiva’s in het ‘altzheimer cafe’ en dat we toen met jullie in zee zijn gegaan. 

We zullen jullie zeker aanbevelen bij mensen om ons heen. Bedankt voor alles, we houden contact!

Liefs Jeanne

Yvonne; namens Gerda en familie: super bedankt voor de inzet van jou en alle Posidiva’s !

Het was zichtbaar dat jullie het met veel liefde deden!

De dochter van mevrouw De Jong:

“Via een wijkverpleegkundige ontvingen wij een kaartje van Positief Samen. De eerste ontmoeting (op een zondagmiddag) met Yvonne was een en al positiviteit.

Yvonne vol enthousiasme en vol met goede ideeën. Mijn moeder heeft volop genoten met de Posidiva’s van Positief Samen.

Een uitkomst voor ons als kinderen, dat je wist dat je moeder in goede handen was. De tijden dat mama alleen was, konden wij regelen dat er een dame van Positief Samen paraat stond. Uitstapjes naar tuincentrum, pannenkoekenboerderij of gewoon een rondje met de auto in oude omgeving zodat de herinneringen van vroeger werden herbeleefd. Kortom mijn moeder heef genoten!”

Dochter van Kees Lanser

‘Wij vonden Positief samen ongeveer 4 jaar geleden. Mijn broer is mantelzorger voor mijn vader die nu  88 jaar is. Hij wilde op vakantie en mijn vader helemaal alleen laten dat ging niet. Hij ziet slecht en wordt wat vergeetachtig. Dus de “dames” van Positief Samen kwamen elke middag even een paar uurtjes langs, gingen samen boodschappen doen of even er op uit en daarna warm eten, zijn ontbijtje en lunch ging toen prima alleen.

Nu gaat pa 2x per week naar de dagbesteding en 2x per week komen de Posidiva’s bij pa en mijn broer langs. Eten koken en mijn vader bezig houden zodat mijn broer er niet constant voor mijn pa hoeft te zijn. Nu nadert de derde grote vakantie en pa is behoorlijk achter uit gegaan in die tijd, licht dement en door het slechte zien moet hij zijn eten zoeken op zijn bord en nu verzorgd Positief Samen mijn vader helemaal tijdens de vakantie van mijn broer, ook helpen ze met praktische zaken, zoals een rolstoel verzorgen of de dagbesteding regelen enz. Wij zijn vol lof en bevelen Positief Samen aan iedereen aan.”

De kinderen van meneer van Kleef.

“Positief samen heeft onze dementerende vader gedurende 1,5 jaar wekelijks bezocht.

Dit werd gedaan met liefde en passie, ook werd er meegedacht en was er medische kennis. Ik zou Positief Samen dan ook zeker aanbevelen!”